İNTERNETTEN PARA KAZANMANIN YOLLARI

 


Birçok insanın gerek videolarında gerekse yazılarında yer verdiği bu konuya biz de değinmek istedik.

Öncelikle çoğu kişi izlenme veya tıklanma uğruna yalan yanlış bilgiler verip insanları umutlandırıyor. Söyledikleri yöntemleri deneyen insanlar ise kısa vadede ve çok çabuk sonuç bekliyor ve hayal kırıklığına uğruyor.

Eğer gerçekten internetten para kazanmak istiyor ve uğraşıp emek vermeyi düşünüyorsanız sizler için aşağıda birkaç öneri vereceğim.

Önerilere geçmeden önce, bu işte sabırlı olmak gerekiyor. Belki 1 yıl belki 2 yıl Belki 3 yıl düzenli bir kazanç beklememek lazım. Eğer sabırlı olur yaptığınız her neyse düzenli yaparsanız günlük hiç aksatmadan bu işe emek verirseniz sonuç almamak için hiçbir sebep yok.

Şimdi internetten para kazanma yöntemlerinden bazılarını sizlere açıklayalım.


 1-YOUTUBE: 

Özgün bir içerik bulduysanız başlangıçta çok az da olsa edit (video düzenleme) yeteneğiniz varsa ve ben sabırlıyım, uğraşabilirim, düzenli paylaşım yaparım diyorsanız başlamamanız için hiçbir sebep yok. 

2-İNSTAGRAM:

Tüm yöntemlerde ortak payda sabretmek ve emek vermek. 

İnstagram'dan gerek ürün satışı yaparak, gerek ilgi alanınız olan bir konuyla ilgili bir sayfa açıp orada reklam alarak para kazanabilirsiniz. Paylaşımlarınızı belirli bir düzen içinde paylaşıp doğru hashtag çalışması yaparak sayfanız belki de kısa bir sürede yükselecektir. Başlangıçta takibe takip yöntemi izleyerek devam edebilirsiniz. Sonrasında bazı sayfaların yapmış olduğu takipçi etkinliklerine katılarak daha hızlı büyüyebilirsiniz. İnstagram'da en büyük amacınız keşfete düşmek olsun. Eğer bunu başarabilirseniz sayfanızdaki hızlı büyümeye siz bile inanamayacaksınız. 

3-STOK FOTOĞRAF SATARAK PARA KAZANMAK:

Bu işi yapmak için illa profesyonel bir kameraya ihtiyacınız yok. Birçok telefon kamera kadar kaliteli fotoğraflar ortaya çıkarabiliyor. Yapmanız gereken şey ilginizi çeken her şeyi fotoğraflamak bazen ummadığınız bir fotoğraf hiç beklemediğiniz bir firmanın işine yarayabilir ve o fotoğrafınız satılabilir.
Fotoğrafları çektikten sonra yapmanız gereken şey stok fotoğraf sitelerini araştırıp bulmak, oraya üye olup fotoğraflarınızı yüklemek. Düzenli birçok fotoğraf yüklerseniz zamanla sonuç aldığınızı göreceksiniz. Çok yüksek gelirler beklemeyin ancak günü kurtaracak paralar elinize geçebilir.

4-ÜRÜN SATARAK PARA KAZANMAK

Bu işi yaparken az da olsa bir maliyetiniz olması gerekiyor. Bütçenize uygun ürünü tespit edip stoğunuzu oluşturun. E-ticaret sitelerine (amazon,hepsiburada,n11,dolap,letgo) ürünüzü yükleyin. Güzel diyorsunuz, o zaman herkes yapsın zengin olsun dediğinizi duyar gibiyim. Önemli olan fikir ve o doğru ürünü bulmak. Unutmayın Amazon bu işe sadece 1 kitap ile başladı.

İNTERNETTEN PARA KAZANMANIN YOLLARI İNTERNETTEN PARA KAZANMANIN YOLLARI Reviewed by BURAKHAN ÖZMEN on Şubat 16, 2021 Rating: 5

Hiç yorum yok

Oyun